top of page
  • Foto del escritorcolegiosanjoseysan

AGERMANAMENT DE PAU

La primera setmana de gener es van començar les activitats relacionades amb el projecte de centre anomenat “Agermanament de Pau”. Aquest projecte té com a objectiu potenciar les relacions saludables entre el nostre alumnat, donar visibilitat i revestir de contingut el lema del curs (Construïm somnis de pau), i anar motivant al nostre alumnat en el Dia de la Pau, que se celebra a final de gener.

L’agermanament ha fet que cada alumne/a del centre tinga un germà/ana en un altre curs de l’escola. Des d’Infantil a 4t de Primària hi havia uns alumnes, que es juntaven amb altra persona d’un curs entre 5é de Primària i 4t d’ESO. En aquest agermanament, l’alumnat xicotet havia de portar un colom de la pau retallat i preparat per a pintar. I l’alumnat gran havia de portar un regal o detall per a l’altra persona.

El passat 13 de gener tingué lloc l’encontre entre els dos alumnes en un acte molt bonic i emotiu en el pati del nostre centre. Les dues persones de cada parella es van conèixer i van compartir una llarga estona per parlar de les seues coses, compartir regals i pintar el colom de la pau que s’utilitzarà en la celebració del Dia de la Pau.

La idea és que a partir d’ara la parella creada genere un intercanvi i una relació que s’allargue en el temps i s’utilitzen en properes activitats.


41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page