-

Ruta

Actividades

Ja escrivim amb lletra gòtica

El passat dijous 18 de maig, en l’hora de Valencià, vam fer un taller prou interessant i curiós. Aquest anava sobre la lletra gòtica que els nostres autor de la edat mitjana utilitzaven per escriure les seues obres.

Va vindre a ensenyar-nos un xic , Bru, que sabia molt bé fer les traçades i formes de la cal·ligrafia gòtica. Nosaltres ja havíem estudiat abans aquestes lletres en classe, però fins que no va vindre ell véiem molt complicat traçar-les. A partir del moment en què les va explicar entenguérem que no era tan difícil, només calia practicar un poc. De fet, en els nostres fulls de pràctica (les de les fotos) es pot veure com al principi són més desastroses, i van millorant a poc a poc...

 

Fes clic ací per llegir l'article complet de Paula Guillem Molina sobre la lletra gòtica i veure totes les fotos

 

20170518 120757

Bodas de sangre

El jueves pasado, día 27 de abril, fuimos con los grupos de 3º y 4º de ESO al teatro. En concreto, asistimos a la representación de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. En la representación pudimos aprender, de una manera distendida, cuáles son las inquietudes de la Generación del 27, una síntesis de: los intereses de la Generación del 98, el Modernismo, las Vanguardias y la tradición española y andaluza. Esta síntesis significa, en Bodas de sangre, una de las producciones más inteligentes de Lorca. Las metáforas como la noche, el caballo, la sangre, la luna... y la hondura del sentimiento nos sobrecogió, tanto que no pudimos dejar de hablar de la obra de vuelta a casa.

Isidro Pascual Tur

 

20170427 100733 b


 

 

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube