-

Ruta

Actividades

Ens deixa sor Pilar Valero

Ahir ens va deixar sor Pilar Valero, Filla de la Caritat, i que va ser Directora Titular del nostre centre i també germana servent de la comunitat de Filles de la Caritat de Massanassa.

Donem gràcies a Déu per la seua vocació, testimoni i vida entregada al servei dels pobres i de la Companyia.

En aquesta foto de gener de 2007 apareix sor Pilar Valero (a la dreta), acompanyada de sor Amparo Sierra (a l'esquerra) quan dirigien juntes la nostra escola. Sempre li estarem agraïts per la dedicació i entrega que va mostrar envers la nostra comunitat educativa de la nostra escola.

Ens unim en l'oració a totes les Filles de Caritat d'Espanya Est en aquest moment, i en especial a la comunitat de Filles de la Caritat de Massanassa.

Descanse en pau!

P1230048

Fallers Majors de les Falles 2021

Encara que no tenim enguany una falla al nostre pati com ens hauria agradat, estem vivint els dies de Falles de la forma més festiva que podem. I per això avui hem als Fallers Majors en un acte breu que hem celebrat al pati. Com sempre, hem elegit a una parella de la classe d'Infantil 5 anys, altra de la classe de 6é de Primària i, excepcionalment, hem elegit a una altra parella de 1 d'ESO, un grup que per diverses circumstàncies mai havia pogut ser presidit oficialment aquesta festa.

I com que ja tenim els nostres representants, ja podem començar les Falles! 

Bona festa!

IMG 20210312 WA0008

Les vacances de Nadal

Aquest Nadal ha sigut molt diferents a causa de la Covid-19. No hem pogut juntar-nos tota la família. Hem celebrat les festes a soles sense els iaios. Alguns han estat confinats.

Així i tot, encara han sigut divertides, el Pare Noel i els Reis Mags han pogut vindre i ens han portat regals.

Els científics han inventat una vacuna per al virus. 

El 7 de gener, els xiquets han tornat al col·egi amb totes les mesures de seguretat.

Està prohibit entrar i eixir del poble per un greu augment de la Covid-19 a Massanassa.

Álvaro A. i África G. (5é de Primària)

Reis

Celebrem la Medalla Miraculosa

El passat 27 de novembre ha sigut un dia molt especial en el nostre col·legi perquè celebrem la festa de la Verge de la Medalla Miraculosa. A causa de la pandèmia, tots els cursos vam fer la celebració a la classe i després li oferirem flors i els compromisos de cada alumne d’amor i pau. Tots junts hem cantat “María mírame”. Un cant a la Verge que ens agrada molt i en el qual li demanem que ens protegisca sempre.

Volem agrair a tots i totes la vostra assistència i participació a la festa. Tota la comunitat educativa ha posat el seu esforç i afecte perquè tot isquera com l’ocasió ho mereixia. Esperem que us agradara el deliciós torró Viena que ens hem menjat en l’esmorzar ofert per l’APA.

Us recordem que els calendaris de la Mare de Déu per a l’any 2021 ja estan a la venda per 2€. Els podeu adquirir en Porteria.

 

JAUME A. i JOSÉ M. L. (5é de Primària)

 foto prim ria

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube